Wat kunt u verwachten?

Afspraak Chiropractor

U kunt een afspraak telefonisch met ons maken via 0172-820210, of via e-mail (info@balance4health.nl). Voor dit intake gesprek en behandeling, verzoeken wij u een intakeformulier in te vullen en uitgeprint mee te nemen. Tijdens het intakegesprek/de behandeling zal Dr. Wright bespreken wat de oorzaak kan zijn van uw klachten wat chiropractie inhoudt en wat de voordelen ervan zijn. Hierdoor krijgt u een totaalbeeld van wat u kunt verwachten, want wij bij chiropractie Wright garanderen volledige transparantie voor onze klanten. Dus maakt een afspraak met Dr. Wright!

Chiropractie Technieken

Er zijn ontzettend veel technieken in chiropractie. Bij chiropractie Wright bent u verzekerd van de meest effectieve chiropractie technieken in chiropractie. Dr. Wright maakt gebruik van een speciale tafel voor de behandeling. U hoeft zich verder niet om te kleden. Dr. Wright beschikt over kennis van de nieuwste chiropractie technieken en verzekert u van een comfortabele behandeling. Bij chiropractie Wright staan wij voor 100% klanttevredenheid en dat is terug te zien in de ervaringen van patiënten. 

Zelfs langdurige klachten die in het verleden foutief gediagnosticeerd waren zijn door Dr. Wright verholpen. Ook wanneer mensen de moed opgaven om een oplossing te zoeken voor hun klachten, bood Dr. Wright hen de oplossing. De effectiviteit van chiropractie is ook meermaals wetenschappelijk bewezen. In Australië, Nieuw-Zeeland en Amerika is het erkend als een officiële geneeswijze. Dus de effectiviteit van chiropractie staat vast. Met de jarenlange ervaring van Dr. Wright bent u verzekerd van een effectieve behandeling. Maak nu een afspraak voor uw intakegesprek!

w

Boek uw intakegesprek

U kunt deze afspraak telefonisch met ons maken via 0172-820210, of via e-mail (info@balance4health.nl).

Veelvoorkomende Klachten

 

BEKKENINSTABILITEIT/PPOD (Pelvic Pain and Organ Dysfunction)

PPOD staat voor Pelvic Pain and Organ Dysfunction. Problemen in het bewegingsapparaat kunnen bijdragen aan het ontstaan van orgaanklachten. PPOD komt voor bij zowel mannen als vrouwen van elke leeftijd. De meest voorkomende symptomen zijn:

– lage rugpijn en pijn aan het heiligbeen

– heuppijn uitstralend naar de knie

– diepe kramp in de onderrug bij langzaam lopen en lang staan.

 – onverklaarbare buikpijn

– pijn in de lies – bij mannen ook pijn aan de testikels

– darmklachten – regelmatig constipatie en/of diarree, extreme winderigheid

– blaasklachten – frequent urineren, urine incontinentie, probleem met het legen van de blaas.

Ofschoon onderstaande symptomen normaliter niet verbonden zijn met bekkeninstabiliteit worden ze toch regelmatig gemeld bij chronische bekken- instabiliteit:
– Pijn tussen de schouders
– Nekpijn
– Regelmatig hoofdpijn / migraine

De eerste drie klachten zijn direct verbonden aan de structurele integriteit van het lichaam. Het bekken is mogelijk uit balans geraakt door een val, ongeval, zwangerschap of te zwaar tillen. Dr. Wright streeft naar structurele integriteit door de stand van de wervel te corrigeren en het lichaam terug in balans te brengen, waardoor zenuwen en spieren weer op een normale manier kunnen functioneren.

Klachten bovenrug

Door onze levensstijl stellen we onze bovenrug vaak langdurig bloot aan een verkeerde houding. Hierdoor kunnen er klachten bij de bovenrug ontstaan, zoals nekklachten, schouderklachten, ribpijn, een doof gevoel in de bovenrug, pijn tijdens het hoesten of ademhalen en nog veel meer diverse problemen. Klachten in de bovenrug kunnen worden verholpen door chiropractie. De ervaren Dr. Wright kunt u helpen met het oplossing van de klachten. Kies voor een gezonder leven en maak nu een afspraak bij chiropractie Wright!

Onderrug klachten

De oorzaak van onderrug klachten heeft vaak te maken met scheefstand van de bekken. De rugpijn gaat vaak samen met een verkramping van de onderrug spieren. Er wordt een verkeerde houding aangenomen om de pijn te vermijden. Wanneer de structuur van het bekken instabiel is, moeten de lage rugspieren en beenspieren harder werken om de benodigde stabiliteit te verkrijgen. Soms kan de pijn naar de heupen, het been of de voet doorstralen. Het in de juiste stand terugbrengen van de structuur van het bekken, is de enige manier om dit probleem op te lossen. Dr. Wright heeft jarenlange kennis met klachten in de onderrug en is ook gespecialiseerd in bekkeninstabiliteit. Daarom bent u bij Chiropractie Wright in goede handen!

"Eindelijk de stap gedaan. Na jaren last te hebben van pijn in de onderrug, de stap gewaagd om naar de Chiropractor te gaan. Tot deze stap ben ik gekomen nadat ik gedurende enkele maanden mijn moeder voor behandelingen naar Dr. Wright bracht en heb gezien dat zij er echt baat bij heeft. Kortom baat het niet dan schaadt het ook niet dacht ik. Afspraak (ook bij Dr. Wright ) gemaakt voor een eerste scan / intake. Nou er mankeerde wel het één en ander aan. Maar Dr. Wright zag er wel brood in. Na een diverse behandelingen kreeg ik ook het gevoel dat het beter ging. Nu, na bijna een jaar heb ik alweer maanden geen last van mijn onderrug meer. Zo eens in de 10 tot 15 weken ga ik nog eens terug voor een ‘onderhoudsbeurt’. De behandeling en adviezen van Dr. Wright hebben mij in ieder geval overtuigd dat Chiropractie wel degelijk kan helpen, waar andere behandelingen geen resultaat hebben. Kortom ik kan Dr. Wright aanbevelen."

Richard Westland

"Begin 2014 ben ik bij Dr. Wright terecht gekomen via een advertentie in de krant. Ik had veel problemen met het leegplassen van de blaas. Na diverse behandelingen kon ik stoppen met de medicijnen die door de uroloog waren voorgeschreven. Het probleem zat niet in het leegplassen van de blaas maar in het feit dat mijn rugwervels en heup scheef zaten. Ook heb ik geen pijnklachten meer in mijn rug na deze behandelingen. Ik ben erg tevreden met het resultaat."

B. van Luijk 

"Mijn ervaring met Chiropractiebehandeling bij Michael Wright. Al minimaal 15 jaar had ik last van hoofdpijn en nekklachten. Niet 1x per week maar zeker 4x per week had ik last van hoofdpijn. Ook regelmatig werd dat een zware migraine. Je gaat er op een bepaalde manier aan wennen maar fijn is het niet om altijd pijn te hebben. Ook mijn nek zat altijd vast en mijn schouderbladen waren net beton. Ik leefde op ibuprofen en paracetamol. Op aanraden van een vriendin kwam ik bij Michael terecht. Mijn eerste behandeling vond plaats op 6 mei 2011. Heb nu ongeveer 10 behandelingen gehad. Blijf 1x per 3 maanden onder behandeling. Ik heb vanaf 6 mei 2011 tot aan vandaag misschien 2x hoofdpijn en geen migraine meer gehad en mijn nek is soepel en mijn schouderbladen zijn los. Dus deze behandeling kan ik alleen maar aanraden."

Aisha S.

Contactadres

Dorpsstraat 277
2391 CE Hazerswoude-Dorp

 

0172 - 820210

 

Openingstijden

Maandag— Gesloten
Dinsdag — 09:00 - 17:00
Woensdag — Gesloten
Donderdag — 09:00 - 19:00
Vrij - Zo — Gesloten