Services

* kinderen tot 18 jaar.

Geen eigen risico

Voor chiropractie geldt geen verplicht eigen risico van 375 euro of een nog hoger vrijwillig eigen risico! Dit verplichte en vrijwillige eigen risico geldt namelijk alleen voor zorg uit de basisverzekering en dus niet voor zorg die door een aanvullende verzekering is gedekt.

Voorbeeld:
David heeft een verplicht eigen risico van 375 euro. Hij heeft een aanvullende verzekering afgesloten die de consultkosten chiropractie vergoedt tot maximaal 45 euro per behandeling en 600 euro per jaar. Nu krijgt David in 2014 rugklachten en gaat hiervoor zeven keer naar een chiropractor: kosten 7 x 55,- = 385 euro. David krijgt van zijn zorgverzekeraar 7 x45,- = 315 euro terug en hij moet zelf 10 euro betalen.

BELANGRIJK
Bij verschillende verzekeraars, waaronder VGZ, IZZ, Turien, IK, UMC en Unive komt de vergoeding voor de chiropractische behandeling uit de rubriek Beweegzorg. Hierin zit vaak ook de vergoeding voor andere theapieen zoals fysio-, oefen- en manuele therapie. 

Maximale vergoedingen per jaar gelden over het algemeen per dag en voor chiropractie en alternatieve geneeswijzen samen.

Onderstaand kunt een overzicht opvragen. In dit overzicht is geen rekening gehouden met de hoogte van de premies. Dit overzicht is gemaakt op basis van van gegevens die wij via de website of telefonisch van de betreffende verzekeraar verkregen hebben en zijn dus onder voorbehoud. 

 

Contactadres

Dorpsstraat 277
2391 CE Hazerswoude-Dorp

 

0172 - 820210

 

Openingstijden

Maandag— Gesloten
Dinsdag — 09:00 - 17:00
Woensdag — Gesloten
Donderdag — 09:00 - 19:00
Vrij - Zo — Gesloten