Patiënten aan het woord

Migraine, hel op aarde...
Lees vooral verder als je dit herkent!
Toen ik bij de praktijk van Chiropractor Wright binnenstapte, had ik sinds een maand of drie extreem veel migraine. In ieder geval eens per week en regelmatig liep dit op tot wel 3x per week. Dit resulteerde in periodes waarin ik niet meer hoofdpijn vrij was. Dit was uiterst heftig en intensief en normaal functioneren lukte niet meer. Bij het zoeken op internet op ernstige migraineklachten kwam ik uiteindelijk uit bij Chiropractor Wright en ik las dat hij veel ervaring had met het behandelen van migraines. Na een aantal (in het begin veelvuldige) behandelingen ging het al snel wat beter. Ik heb momenten gehad dat ik binnenkwam met migraine en duizeligheid en naar buiten liep met alleen nog een beetje hoofdpijn! Nu, 5 maanden later, heb ik nog ongeveer eens per maand (een korte) migraine, maar de tijd tussen de aanvallen wordt steeds langer. Een wereld van verschil en ik heb letterlijk mijn leven terug! Eens per twee maanden kom ik terug voor controle en ik ben heel dankbaar voor dit resultaat.

– Elisa, juli 2020

Ongeveer 30 jaar geleden werd bij mij door de dokter een scoliose (verdraaing van de ruggegraat) vastgesteld en een beenlengte verkorting met daardoor een bekkenscheefstand. Hierdoor had ik al bijna 30 jaar rugpijn bij (te) lang zitten en met name de laatste jaren sliep ik steeds slechter en werd ik regelmatig wakker door kramp in mijn verkort been. Na onderzoek door een podoloog maakte deze specifiek voor mij inlegzolen die de klachten sterk deden verminderen. Met name het laatste jaar verergerden de klachten zodanig dat ik via advertenties en internet heb gezocht naar verbetermaatregelen. Zo kwam ik uit op chiropractie. Mijn angst was dat een minder goede behandelaar iets blijvend zou kunnen beschadigen en hoe vindt je die ene echt goede behandelaar. Bij mij in de buurt is de chiropraktijk van dr Wright en na veel aarzeling een afspraak gemaakt. Had ik dat 30 jaar geleden maar gedaan. De dokter herkende mijn klachten direct, legde kort en duidelijk uit wat hij ging doen en deed vervolgens aansluitend de behandeling, al met al 15 minuten ongeveer. Daarna kon ik mijn inlegzolen, na jaren, uit mijn schoenen halen en heb ik die nacht voor het eerst sinds jaren ongestoord kunnen slapen. Zijn angst dat ik geweldige spierpijn zou krijgen bleef grotendeels uit mede door de baden en de warmte compressen die ik op zijn advies heb gebruikt. Na 2x in een week een nacontrole/vervolgbehandeling te hebben gehad hoef ik nu pas weer over een maand terug. te komen. (Ook dat versterkte mijn vertrouwen in deze dokter, geen geldelijk gewin maar de genezing staat voorop). Ongelofelijk en wat zonde dat ik deze dokter niet 30 jaar eerder heb gehad. Heel veel dank aan dr Wright.

A.G. Bek, juli 2020

Ik ben 5 jaar geleden geopereerd en had sindsdien ernstige klachten aan de binnenzijde lies en het zitgedeelte. Ik ben vervolgens gestart met het aflopen van alle medische specialisten in het officiële ziekenhuis circuit. Na een jaar was de conclusie van hen (wel eerlijk): we weten het niet en je hebt bij ons alle disciplines gehad. Rest alleen het alternatieve circuit waarvan wij niet kunnen bewijzen dat het werkt maar wij zien ook dat het daar soms wel werkt. Na vervolgens 2 jaar fysiotherapeuten, haptonomen en diverse alternatieve genezers bezocht te hebben, werd ik daar eerder triester van dat dat je daar hoop uit kon putten. Er zijn veel (ongeloofwaardige) prutsers in dat circuit. Het kaf is moeilijk van het koren te scheiden in het alternatieve circuit. Dat is jammer voor de mensen die wel goed werk leveren. Na 3 jaar had ik het wel gezien en beruste ik in het gegeven dat ik verder moest leven met deze beperking totdat iemand mij wees op de website van Dr Wright. Ik had nog nooit van de omschrijving PPOD gehoord maar dat leek qua symptomen op mijn probleem. Nieuwsgierigheid won het toch van de weerstand tegen bottenkrakers. Eenmaal binnen bij Dr Wright maak je kennis met een hele rustige ervaren specialist waarbij je je direct een gevoel van vertrouwen krijgt. Na 5 jaar zoeken zegt de man binnen enkele minuten bij zijn onderzoek/diagnose: oh ik zie het al. Dit is duidelijk en ik kan dit zeker voor je oplossen. Gebaseerd op 5 jaar ervaring denk je dan al snel: Huh, dit zal toch niet weer zo’n lose belofte zijn maar na een uitleg van hem en een eerste behandeling merk ik dat er na 5 jaar direct beweging in zit. Na zes behandelingen (geen eng gekraak maar rustig zaken recht zetten) is het probleem voor bijna 100 procent verdwenen en kan ik als een gezond mens weer deelnemen aan het leven. Voor hem de gewoonste zaak van de wereld voor mij een wonder. Mijn advies aan ieder die (al langer) loopt met dergelijke klachten: doe een second opinion bij Dr Wright en oordeel zelf. Voor mij is het een life changing moment geweest die ik een ieder gun en baat het iet dan schaadt het ook niet.

Y.Kwee, november 2017 

Al sinds mijn tienerjaren heb ik een pijnlijke onderrug, dat ik der loop der jaren alleen maar toe nam. Een continu pijn die ik niet kan verklaren, niet wetende waar deze vandaan kwam. In de ochtend moeilijk mijn bed uitkomen, 's nachts wakker worden van pijn, amper mijn sokken aan kunnen trekken in de ochtend, lang lopen was pijnlijk en lang op 1 plek staan was helemaal niet te doen. Na vele onderzoeken, tijden lang fysio en oefeningen, scans, kwam er eigenlijk nooit echt wat uit. Moe werd ik daarvan. Zelfs tot het moment dat je aan jezelf gaat twijfelen. Hele tijd gestopt met de onderzoeken, want ja... waarom die moeite en tijd erin steken als er toch nooit wat uitkomt? Uiteindelijk toch naar een rugkliniek gegaan, en de onderzoeken begonnen hier weer van voor af aan en wederom kwam er niks bijzonders uit. Daar werd gezegd dat het misschien wel bij mij hoorde, en dat ik niet zoveel aan de pijn moest denken, dat het dan wel minder zou zijn. Boos en teleurgesteld heb ik toen de handdoek in de ring gegooid. Jaren later toch weer dingen gaan proberen. Massages, Inter X behandelingen, acupunctuur, CBD en wietolie,... totdat iemand tegen mij zei; "probeer het eens bij een chiropractor". Via via ben bij Michael Wright terecht gekomen en dat is de beste keuze ooit geweest. Hij wist mij bij de eerste behandeling te vertellen dat mijn heupen en bekken verkeerd stonden, en uiteraard ook een aantal wervels. Ook kreeg ik wat tips mee voor thuis. Na de 3e behandeling voelde ik al duidelijk verschil en de pijn begon af te nemen. Nu, na een aantal behandelingen, ben ik van mijn lage rugpijn af. Ook het lopen en staan gaan mij nu veel beter af. Als ik had geweten dat de oplossing zo simpel en dichtbij was, had ik dit al jaren geleden gedaan. Geef Michael een kans om je te helpen. Ik ben in ieder geval heel blij en dankbaar dat hij mijn pijn heeft weg gekregen!

N. Bennaars 34 jaar, Zoetermeer

In 1996 een behoorlijk klap gemaakt met windsurfen en eigenlijk was de schade die ik daar bij heb opgelopen niet meteen duidelijk. Echter na een paar maanden begon ik frequenter last te hebben van hoofdpijnen en migraine aanvallen evenals onverklaarbare spierpijnen op de meest vreemde plekken. De migraine ontnam mij soms hele dagen en bezorgde mij een niet aflatende vrees voor de toekomst mbt mijn kwaliteit van leven. Foto’s in het ziekenhuis, Cesar therapie, pillen en poeders maar niets bleek te werken waardoor ik afscheid moest nemen van windsurfen als wedstrijd sport. Uiteindelijk bij een manueel therapeut beland die aangaf dat ik hyper mobiel zou zijn in mijn nek en rug waardoor er geen uitzicht zou zijn op een volledig herstel en alleen de frequent optredende blokkades verholpen konden worden. Uiteindelijk raakte ik bedreven in het oplossen van mijn eigen blokkades maar toch bleef de migraine mij dagen kosten. Op aanraden van mijn vrouw in contact gekomen met Michael en direct een afspraak gemaakt en mijn verhaal gedaan tijdens de intake. Michael gaf aan dat de oorzaak van mijn probleem niet in mijn nek of rug zat maar in een flinke verschuiving van mijn bekken en heiligbeen en dit was prima te “fixen”. Michael heeft woord gehouden! Na diverse sessies bleef de pijn weg en is de kwaliteit van mijn leven toegenomen. Sterker nog, ik ben weer aan het windsurfen geslagen. Als ik het overdrijf soms even onderhoud nodig maar als ik gewoon mijn normale dingen doe vrijwel pijn vrij! Michael, bedankt namens mij en mijn vrouw en kinderen! Remco Onder de Linden
Ik heb jaren getobd met mijn rug. Als ik opstond leek ik wel een oud mensje. Toen ik bij Dr. Wright kwam werd ik 2 maal per week behandeld en was ik de helft van de pijn kwijt. Vervolgens werd dit afgebouwd naar een behandeling van om de 6 weken en uiteindelijk om de 3 maanden. De pijn is zo goed als verdwenen. Ik zou het iedereen aanraden. Bedankt Dr. Wright.

G. Hazebroek-Colje, augustus 2015

Bij de geboorte van mijn jongste zoon zo’n 28 jaar geleden was ik totaal uitgescheurd.
Daarna begonnen de problemen met diarree.
Ik heb allerlei soorten medicijnen geprobeerd, diverse onderzoeken in het LUMC en Bronovo ziekenhuis, bekken therapie, maar niets hielp.
Toen las ik de advertentie van Chiropractie Wright B.V.
Daar ben ik naartoe gegaan en nu ben ik van het probleem af.
Ik kan overal naartoe op de fiets of met de auto en hoef niet bang te zijn dat als ik naar de wc moet, dat ik het verlies want ik kan het nu ophouden. Mijn ontlasting is gelukkig weer normaal. Ik ben blij dat ik behandeld ben door Michael en van mijn probleem af ben.

Boogaard, december 2014

Eindelijk de stap gedaan.
Na jaren last te hebben van pijn in de onderrug, de stap gewaagd om naar de Chiropractor te gaan.
Tot deze stap ben ik gekomen nadat ik gedurende enkele maanden mijn moeder voor behandelingen naar Dr. Wright bracht en heb gezien dat zij er echt baat bij heeft.
Kortom baat het niet dan schaadt het ook niet dacht ik.
Afspraak (ook bij Dr. Wright ) gemaakt voor een eerste scan / intake. Nou er mankeerde wel het één en ander aan. Maar Dr. Wright zag er wel brood in. Na een diverse behandelingen kreeg ik ook het gevoel dat het beter ging. Nu, na bijna een jaar heb ik alweer maanden geen last van mijn onderrug meer. Zo eens in de 10 tot 15 weken ga ik nog eens terug voor een ‘onderhoudsbeurt’.
De behandeling en adviezen van Dr. Wright hebben mij in ieder geval overtuigd dat Chiropractie wel degelijk kan helpen, waar andere behandelingen geen resultaat hebben. Kortom ik kan Dr. Wright aanbevelen.
Westland.

Richard (1954), december 2014 

Begin 2014 ben ik bij Dr. Wright terecht gekomen via een advertentie in de krant. Ik had veel problemen met het leegplassen van de blaas. Na diverse behandelingen kon ik stoppen met de medicijnen die door de uroloog waren voorgeschreven. Het probleem zat niet in het leegplassen van de blaas maar in het feit dat mijn rugwervels en heup scheef zaten. Ook heb ik geen pijnklachten meer in mijn rug na deze behandelingen. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

B. van Luijk

Graag wil ik vertellen wat de behandelingen bij chiropractor Michael Wright met mij hebben gedaan.
Al sinds mijn 20ste kamp ik met een zwakke pijnlijke rug. Door de jaren heen ben ik al bij veel artsen geweest en heb ik allerlei behandelingen ondergaan met wisselende resultaten. Telkens keerde de pijn terug en ik moest er maar mee leren leven, goed oefeningen doen etc.
Nu was ik 3 jaar geleden door mijn beide enkels gegaan en na 9 maanden zat ik nog met een enorme pijn. De fysiotherapeut kon mij niet helpen en ten einde raad ging ik begin 2013 naar Michael Wright toe in de hoop dat hij wat voor mij kon doen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet wist hoe ik me de behandelingen moest voorstellen, ja kraken, wat is dat, doet dat zeer, wat ervaar je in je lichaam, ik liet het maar over me heenkomen en eerlijk gezegd, het doet geen pijn, je voelt dat het goed op zijn plaats komt.
Hij zag vrijwel direct dat mijn heiligbeen niet goed stond en begon met de behandeling. Ik dacht, dat is vreemd, ik kom hier voor mijn beide enkels en hij begint met mijn rug. Ook behandelde hij mijn beide enkels en ik voelde al direct dat mijn enkels in een goede stand kwamen. Ik moest een zooltje in mijn linker schoen doen en daarop lopen, dit om mijn rug in de goede stand te krijgen.
Na ongeveer 3 maanden liep ik klachtenvrij rond en nu kom ik om de 3 maanden voor een behandeling naar Michael, een onderhoud wat mij elke keer weer goed doet. <>Ruim 40 jaar heb ik ongelofelijke pijn gehad in mijn rug en kon ik mij moeilijk bewegen. Dat was geen kwaliteit van leven, nu beweeg ik me soepel en loop ik zonder pijn. Met gezonde groet,

Regina R. 

Hazerswoude, november 2013

Toen er bij mij i.v.m. rugklachten, röntgenfoto's werden gemaakt, kreeg ik als diagnose: slijtage aan de tussenwervels. Ik dacht dat ik nu echt veroordeeld was tot een leven met rugpijn. Een bezoek aan Dr. Wright leerde mij echter dat de meeste klachten veroorzaakt werden door spierspanning. Na een aantal behandelingen zijn de klachten bijna geheel verdwenen. Ik ben dan ook van plan, om als een soort APK voor mijn lichaam, Dr. Wright eenmaal per 3 maanden te bezoeken voor een behandeling. Annelies L., 65 jaar
"Niet gedacht op m’n 58ste dit nog eens te zullen schrijven! En meer fysiopraktijken dan kerken bezocht te hebben dit stukje.
Na 17 jaar tubes, Midalgan,tijgerbalsum ,rode lamp,pijnstillertje van de huisarts,warmtepleisters, ontstekingsremmers en joh je moet afvallen want je bent te zwaar voor je rug, kwam een vriendin van mij met de opmerking: ga eens naar een chiropractor, want haar buurvrouw van 77 had er heel veel baat bij gehad. Jaja. M’n huisarts gebeld en die zei je kan het allicht proberen. Dus ik gebeld voor een afspraak ik kon de andere dag al komen,dat is weer eens wat anders dan 6 weken wachten op de fysio.
Een scan gemaakt en in een fijn gesprek uitleg gekregen over wat er nog aan te doen was. Sceptisch,dacht ik we zien wel. En nu na 9 behandelingen, ik merkte trouwens na de eerste 3 al verbetering , moet ik zeggen was ik 17 jaar geleden maar zo wijs geweest.
Dank zij mijn tuinvriendin en Michael kan ik m’n favoriete hobby tuinieren met hart en ziel en rug blijven doen.
Ik ben pijnvrij, jawel en dat was toch echt het laatste dat ik had verwacht !
Af en toe terug voor een opfrisbeurt.
Mijn huisarts ook nog even verteld dat hij anderen beter gelijk naar de chiropractor kan sturen i.p.v. naar de apotheek voor zalf en pillen. Een kind met een handvol snoep is blij, ik duizendmaal meer want van pijn wordt je chagrijnig dus Michael BEDANKT ! Want ik heb ook m’n goede humeur erbij terug gekregen."

Kock Rolaff   4-1-1954

"Onlangs mocht ik bij u een behandeling chiropractie voor mijn rugklachten ondergaan. Na ca. 12 behandelingen was het resultaat zo goed, dat ik nu weer alle dagelijkse handelingen kan verrichten, zoals b.v. sokken aantrekken, bed uitkomen en trap- op/aflopen etc. etc.
Ook op het sportieve vlak zoals bijvoorbeeld lange wandelingen, fietsen en golfen gaat het nu veel beter.
Dit was in de periode van oktober 2010 tot maart 2011.
De laatste maanden ben ik alleen nog preventief bij u onder behandeling (circa 4x per jaar). Voorafgaand deze behandeling heb ik eerst nog reiki-, acupunctuur-, massage- en fysiotherapie behandelingen ondergaan, dit mocht echter niet baten.
Hierbij wil ik u danken voor de perfecte behandeling van mijn rugklachten."

Jenny S-L   25-11-1958

"Na 15 jaar lang met lage rugpijn en nog eens 6 jaar met nekhernia klachten te hebben moeten leven, ben ik bij
dr. Michael Wright uit gekomen. Ik heb voordat ik hier terecht kwam vele instellingen afgelopen om maar van mijn pijnen af te komen. Foto’s wezen uit dat ik versleten tussenwervelschijven heb, antwoordt “deal with it”.
Voor mijn rug bij fysiotherapie, manuele therapie en revalidatie gelopen. Dit bleek allemaal maar kortstondig te werken. De hernia klachten in mijn nek bleken na een MRI scan niet voldoende om te opereren. De klachten, uitstraling naar mijn armen, hevige hoofd- en nekpijn en veelvuldig slapend aangezicht, hielden aan ook na vele therapeutische behandelingen.
Na een bericht in de krant te hebben gelezen over de Myovision scan heb ik een afspraak gemaakt bij dr. Michael Wright. Na de scan was zeer duidelijk zichtbaar hoe spanning tussen links en rechts verschilde, op een plaats zelfs bijna 110% verschil!
Na het opmaken van een behandelplan is dr. Michael Wright aan de slag gegaan. Binnen 2 keer merkte ik zeer duidelijk verschil, ik werd mobieler met mijn rug en de nekklachten namen ver af. Nu na 10 intensieve behandelingen zijn mijn nekklachten weg en zijn mijn rugklachten voor 90 % verdwenen (alleen bij zeer hoge belasting heb ik nog tijdelijk last)
Kortom, ik ben blij bij dr. Michael Wright terecht gekomen te zijn, ik kan pijn vrij door het leven en heb daardoor een stuk meer bewegingsvrijheid."

Stefan L.    11-3-1972

Mirjam> 

"Medio 2010 namen zonder direkt aanwijsbare aanleiding mijn sluimerende vage nekklachten toe. Vooral het draaien van de naar voren-of naar achter gebogen nek leverde pijnlijke klachten op. Behalve dat de mobiliteit van de nek afnam,straalde het ook uit naar het achterhoofd en de schouders.Tevens leverde het een constant zeurende hoofdpijn en soms duizeligheid op.
Het eerste bezoek aan Chiropractie Holystaete leverde direkt een gevoel van verlichting op, maar helaas staken de klachten de volgende dag de kop alweer op. Als gevolg hiervan hebben we in onderling overleg tijdelijk de frequentie van de behandelingen naar twee keer per week verhoogd.
Na de volgende bezoeken, die overigens maar tien minuten in beslag nemen, bleven de klachten steeds langer weg om uiteindelijk helemaal te verdwijnen. Wel heb ik ook op advies van Michael Wright(de Chiropractor) vier massage behandelingen genomen en twee keer per dag een warm gel-pack op de gevoelige nek gelegd om op die manier de verkrampte nekspieren wat losser te maken.
van de behandelingen is teruggeschroefd naar een keer per zes weken.
Concluderend kan ik zeggen dat de behandelingen succesvol zijn verlopen en dat de klachten grotendeels zijn verdwenen.
Bovendien verloopt het maken van afspraken erg klantvriendelijk,voor patiënten die overdag werken, want de praktijk is op sommige dagen al open om 7.00 uur en sluit pas om 19.30 uur."

Rob P.   24-10-1965

”"Mijn

Edwin

"Mijn ervaring met Chiropractiebehandeling bij Michael Wright.
Al minimaal 15 jaar had ik last van hoofdpijn en nekklachten. Niet 1x per week maar zeker 4x per week had ik last van hoofdpijn. Ook regelmatig werd dat een zware migraine. Je gaat er op een bepaalde manier aan wennen maar fijn is het niet om altijd pijn te hebben. Ook mijn nek zat altijd vast en mijn schouderbladen waren net beton. Ik leefde op ibuprofen en paracetamol. Op aanraden van een vriendin kwam ik bij Michael terecht.
Mijn eerste behandeling vond plaats op 6 mei 2011. Heb nu ongeveer 10 behandelingen gehad. Blijf 1x per 3 maanden onder behandeling.
Ik heb vanaf 6 mei 2011 tot aan vandaag misschien 2x hoofdpijn en geen migraine meer gehad en mijn nek is soepel en mijn schouderbladen zijn los.
Dus deze behandeling kan ik alleen maar aanraden."

Aisha S.   21-8-1961

"De afgelopen 3 jaar had ik veel pijn in mijn rug, last van mijn nek en een haast chronische hoofdpijn.
Om er vanaf te komen heb ik bezoeken gebracht aan mijn huisarts, pillen geslikt en fysiotherapie ondergaan maar niets leverde een bevredigend resultaat op
Tot dat ik een advertentie van “Chiropractie Holystaete” onder ogen kreeg, waarin stond dat men een gratis scan kon laten maken van de nek tot en met onderrug. Ik heb daar toen direct een afspraak voor gemaakt en nadat de scan gemaakt was, kwam er al snel aan het licht dat er enkele wervels niet op zijn plaats stonden, met als gevolg afknellen van zenuwen en hoofdpijn. Hier moest dus wel wat gebeuren.
Zo ben ik bij Dr. Wright onder behandeling gekomen.
Deze verzekerde mij, dat hij mij van mijn pijn kon afhelpen. Voor het beste resultaat moest ik dan wel drie weken niet sporten. Natuurlijk was dat jammer, maar ik wist waarvoor ik het deed.
Dr. Wright begon zijn behandeling aan mijn nek, om mij zo doende, zo snel mogelijk van mijn hoofdpijn af te helpen. Na drie weken, twee keer per week behandeld te zijn, was ik van mijn hoofdpijn af. Een verademing.
Ook kwamen mijn rug en onderrug aan de beurt, want ook hier zaten enkele wervels niet op de juiste plaats. Ik ben hier nog voor onder behandeling al worden de tussenpozen wel langer, van 2x per week naar 1x per
6 weken, maar ik voel dat het steeds beter met me gaat.
Ik zie de toekomst weer zonder pijn tegemoet en ben dan ook blij dat ik deze stap gezet heb."

Fredy van B. 30-12-1951

" Mijn naam is Dennis ben bijna 38 jaar oud en loop ruim 20 jaar met rugklachten (vroeger te zwaar gesport met gewichten). Af en aan werd dit erger danwel minder erg. De druk achter in mijn rug (vooral tussen de schouderbladen) was echter altijd aanwezig.
Een jaar of 8 geleden had ik al eens een chiropractor bezocht die redelijke resultaten bereikte echter toen deze vervangen werd door een ander gebeurde er niets en stopte ik met mijn bezoek.
Nadat ik meer en meer gehinderd werd in mijn dagelijkse doen en laten moest ik actie nemen en kwam ik bij
dhr Wright terecht. Na een eerst vrij intensieve en soms pijnlijke behandeling (twee en zelfs een keer drie keer in een week) verbeterde mijn situatie na een kleine maand aanzienlijk. De pijn tussen mijn schouderbladen werd veel minder en hierdoor verbeterde ook mijn houding. Het dove gevoel dat ik na lang op de crosstrainer staan kreeg in mijn rechterhand verdween en de behandelingen werden minder frequent.
Ik kreeg oefeningen mee en hierdoor verbeterde eea nog meer. Waar ik aanvankelijk ook nog naar een sportmasseur moest (waar ik minder zin in had) bleek dit door de oefeningen niet noodzakelijk.
Momenteel bezoek ik dhr Wright eenmaal per twee maanden en omdat ik dusdanig weinig last heb vergeet ik mijn oefeningen met enige regelmaat en til ik weer zaken die ik beter niet kan optillen. De situatie is nu te managen en als ik voel dat eea de verkeerde kant op gaat houd ik mij rustig en doe wat oefeningen waarna ik weer gewoon kan functioneren.
Op dit moment heb ik wat last maar ik ben er zeker van dat ik na mijn bezoek van volgende week weer normaal kan functioneren, zonder de druk in mijn rug die ik nu heb (na het tillen van zware autoonderdelen).

Het resultaat dat bereikt is is beter dan ik had verwacht, kortom een positieve ervaring."

Dennis van B.    30-8-1973

Zoeterwoude 20-03-2012 Na het lezen van de site van Dr. Wright, herkende ik veel symptomen die daarin beschreven werden: lage rugpijn, pijn aan de heupen, buikpijn, testikelpijn. Meer dan 20 jaar ben ik behandeld door verschillende chiropractors. De laatste 5 jaar hielpen deze behandelingen niet meer en leed ik constant aan deze pijnen. De behandelingen bij Dr. Wright (deze waren niet standaard) voelden vanaf het begin goed. Na 2 keer per week gedurende 4 weken behandeld te zijn geweest was de lage rugpijn, pijn aan de heupen, buikpijn en testikelpijn verdwenen. Het is een verademing dat ik weer zonder pijn uit mijn bed en stoel kan opstaan.

Wout van der Vet 17-04-1946 

"Ze zeiden dat het psychisch was. Twaalf jaar geleden maakte ik een mis stap tijdens het hardlopen. Als jonge (26 jarige) ondernemer in de autobranche ging ik begin 70er jaren "door mijn rug". In die tijd betekende dat dat de neuroloog mij in het toenmalige Elizabeth Ziekenhuis te Leiderdorp opnam en via een lumbaalpunctie met röntgenfoto het advies gaf om te gaan opereren. De neurochirurg gaf zelf toe dat het een ingrijpende en risicovolle ingreep was met kans op invaliditeit. Ik wilde dat risico vermijden en heb voor de fysiotherapeut en vele, vele oefeningen gekozen in "eigen beheer". Dat gaf wel vermindering van de pijn, maar bij het tillen van een grote accu of te zwaar duwen tegen de auto's, maar ook vanwege de "ups and downs" van een eigen bedrijf, kwam het probleem iedere keer weer terug. Toen, het was inmiddels 1984, adviseerde een goede bekende mij om bij chiropractor Van Beest in Scheveningen onder behandeling te gaan. Hij maakte een foto en startte direct met de behandeling die hij over een lange periode voortzette.
Het effect was in één woord "Geweldig". De pijn nam af, het gevoel in mijn rechterbeen kwam weer terug en het besef dat ik de wereld weer aan kon gaf me meer zelfvertrouwen. Dr. van Beest en later zijn opvolger Van Leeuwen hebben mij tot 2010 een operatie kunnen besparen.
Helaas overleed Dr. van Leeuwen plotseling en zodoende kwam ik in eigen dorp bij Dr. Wright terecht.

In mijn beleving heeft Dr. Wright zijn zeer lange eigen ervaring gebundeld in een volgorde van handelingen, die op een goede manier de beknellingen en eventuele stijfheid en pijn oplossen.
Met mijn 67 jarige leeftijd overdrijf ik weleens in het uitoefenen van mijn hobby's. Nek en schouders, maar ook de onderrug geven je dan het gevoel dat je een "Houten Klaas" geworden bent. Gevolg, een bloedneus en/of zeurende hoofdpijn.
Twee behandelingen van Dr. Wright en weg is het probleem.
Het positieve effect van om de paar maanden een chiropractische behandeling te laten uitvoeren is voor jong en oud een onmisbare oplossing voor vaak vage klachten.
In een wereld vol stress en vaak ondefinieerbare daar verband mee houdende klachten, gebeurt het maar al te vaak dat een goedwillende huisarts of specialist er niet goed uitkomt inzake oorzaak en gevolg. Dr. Wright kan in de meeste gevallen verlichting en verbetering bewerkstelligen. En meestal is er een definitieve oplossing bewerkstelligd voor een schijnbaar onoplosbaar neurologisch pijn probleem.

P. Bos, Oprichter en directeur van Autobedrijf Bos BV

Op mijn 17e begonnen de rugklachten. Pijn in de onderrug met uitstraling naar het rechterbeen tot aan de knie. Door je rug zakken tot zelfs niet meer op mijn benen kunnen staan. Ook zit het regelmatig vast tussen de schouders en het linker schouderblad en nek.

Ik heb de afgelopen jaren diverse specialisten bezocht. Mensendieck, fysiotherapie, bekkenbodemfysio, maar zonder blijvend resultaat.

Een aantal maanden geleden heb ik een advertentie gevonden in het lokale krantje over PPOD. Veel van mijn klachten kwamen overeen. Zo ben ik bij chiropractor Wright gekomen. Doordat ik al 17 jaar klachten had zijn we met 4 weken, 2 maal per week behandelen van start gegaan. En omdat ik zo goed op de behandeling reageerde, zijn we dit al snel gaan afbouwen. Mijn klachten zijn stukken minder en het is af en toe vreemd om pijn vrij te zijn. Nu mijn spieren weer soepel krijgen en ik kan alles weer!
De behandelingen zijn kort en als je goed de aanwijzingen opvolgt heb je ook weinig last tussen de behandelingen. Door kleine aanpassingen in je schoen of correctie van de wervels behaal je groot resultaat, een echte verademing.
Ik heb de behandelingen als zeer prettig ervaren!

Kristy B. 8/1978

Mijn hele leven heb ik pijn in mijn rug gehad, al vanaf mijn 8e jaar. Rond mijn 20ste werd bij toeval via röntgenonderzoek ontdekt dat de tussenwervelschijven van mijn onderste wervels onvoldoende ontwikkeld waren. Op mijn 40ste kreeg ik mijn eerste hernia, waardoor mijn tocht langs neurochirurgen, MRI scans, fysiotherapie en alternatieve geneeswijze begon.
De niet goed functionerende tussenwervelschijven hadden uiteindelijk tot hernia geleid. Vier jaar later volgde een tweede en enkele jaren daarna een derde hernia. Bij deze laatste was het onontkoombaar om tot operatie over te gaan. Dit heeft mij geholpen want mijn rug is weer sterk. Maar de rugpijnen bleven, met ernstige uitstralingen naar beide benen en voeten. Vele bezoeken heb ik afgelegd, bij reguliere en alternatieve specialisten. De behandelingen en medicatie brachten soms wat verlichting, maar slechts tijdelijk. Totdat ik bij Chiropractie Holystaete terecht kwam. Al tijdens de intake bij Dr. Wright had ik het gevoel dat ik eindelijk iemand had gevonden die werkelijk inzicht had in mijn rug problemen. Er volgde een zeer intensieve behandeling, waardoor ik 2 weken nauwelijks uit de voeten kon. Daarna werden de behandelingen wekelijks gepland en mijn rug en incidentele schouder/nek problemen begonnen af te nemen. Het spreekt voor zich dat langdurige klachten ook een langdurig genezingsproces vereisen, maar ondanks dat twijfelde ik weleens of deze methode mij echt zou helpen.
Inmiddels kan ik daar volmondig 'ja'op zeggen. De rugpijn en de daaraan verbonden beperkingen ('s ochtends krom en strompelend opstaan, de krant niet van de mat kunnen pakken, pas redelijk bewegen na een warme douche, enz.) zijn voor het grootste deel verleden tijd. De zenuw en spierkrampen in mijn benen en voeten zijn sterk gereduceerd. Ik voel me weer vrij om te gaan en te staan en door de check-up die 1x per 3 maanden door Dr. Wright wordt gedaan blijft alles in goede 'stand'.

Martine de Heij

Na al jaren last te hebben gehad van pijn in de onderrug, de liezen en in een later stadium ook in de buikstreek, kwam ik door een advertentie in Groot Vlaardingen over het PPOD Syndroom terecht bij Chiropractie Holystaete. De pijn in de onderrug speelde al jaren, en enkele malen per jaar speelden ook de liezen op. Pas sinds begin 2010 kwam daar ook een onverklaarbare buikpijn bij.

Onderzoek door de huisarts leverde niets op en ook tijdens het maken een een ECG in het Vlietland Ziekenhuis was de uitkomst negatief. Op zich fijn om te horen dat er niets aan de hand was maar het verloste mij uiteraard niet van de pijn.

Door bovengenoemde advertentie kwam ik begin februari 2011 voor het eerst naar de praktijk van Dr. Wright om te horen of hij iets voor mij kon betekenen. Onderzoek wees uit dat dit inderdaad het geval was omdat o.a. de stand van mijn bekken niet goed was.

Reeds na de eerste behandeling was er al sprake van een verbetering. Dit bleek door minder rugklachten. Na de tweede en derde behandeling waarbij ook nog aandacht werd besteed aan mijn nek kon ik al zeggen dat het een schot in de roos was geweest om mij door Dr. Wright te laten behandelen. De pijn in de liezen, die af en toe heel erg hinderlijk was, is sindsdien niet meer teruggekomen.

Jaap G.

Sinds ongeveer een jaar ben ik nu onder behandeling bij Michael Wright met geweldig resultaat. Na uitgedokterd te zijn bij de fysiotherapie werd ik door een kennis geattendeerd op chiropractie. Ik had last van een zeer pijnlijke uitstraling van mijn rug door mijn bil naar mijn been.
Michael maakte een scan van mijn wervels en het bleek dat er een aantal niet goed stonden. Mijn wervels, maar ook mijn heup zijn gecorrigeerd. De eerste keer kom je ongeveer vijf maal achter elkaar terug, met een geweldig resultaat.
Nu ga ik om de drie maanden om alles te laten controleren. Ik ben al die tijd pijn vrij. Wat ook heel fijn is, gaat het een keer niet goed, een belletje en vaak kan je dan dezelfde dag nog terecht.
Ik kan het iedereen aanraden!

Vriendelijke groet,

Renée van Lier

Gedurende bijna 25 jaar had ik pijn in mijn onderrug. Soms een dragelijk zeurende pijn, vaak een irritante pijn met uitstraling naar het linkerbeen. Ik heb van alles geprobeerd om er vanaf te komen. Fysiotherapie, Manuele therapie, Cesar, veel bewegen, weinig bewegen, rugspierversterkende oefeningen etc.
Ik heb een MRI scan laten maken en er zijn foto's van mijn rug gemaakt. De artsen en therapeuten die mij onderzochten konden mij alleen vertellen wat ik niet had, met als dieptepunt de mededeling van de neuroloog dat er niets onregelmatigs was te constateren en dat ik maar met de pijn moest leren leven. Zou het te erg worden dan moest ik maar pijnstillers slikken. Ten einde raad, ik was niet zo gecharmeerd van het geruk en getrek van een chiropractor, toch maar naar Michael Wright gegaan. Wat hij in zijn advertenties beschreef was namelijk precies wat ik ervaarde. Na een scan en een eerste observatie kon hij zeggen wat de oorzaak van mijn lage rugpijn was. Wat een verademing, eindelijk iemand die wel kon zeggen wat ik had. Verder stelde hij dat hij mij geheel of tenminste voor het grootste deel van mijn pijn kon afhelpen en hoe hij dat zou gaan doen. Allemaal erg concreet. Nu 6 behandelingen en twee maanden verder, kan ik zeggen dat hij woord heeft gehouden. Ik ben vrijwel geheel van de pijn af. Alleen nog wat spierpijn bij en na het lopen, maar dat is goed te verklaren door de veranderde belasting van mijn spieren. Of ik over een jaar nog zo tevreden ben zal de tijd leren (na 20 jaar "behandelen" word je wat sceptisch). Nu ben ik uiterst tevreden.

LHR Juli 2012

Zoetermeer, 14 maart 2012

Ik ben een patiënt van Dr. Wright en word sinds november 2011 behandeld. De behandelingen zijn voornamelijk voor mijn onderrug en mijn bekken. Ook mijn rug en nek worden behandeld.

Ik kwam in november 2011 binnen met de volgende klachten: pijn in onderrug, bekken, uitstralend naar de benen, voeten, tintelingen, pijn linkerkant buik, heel erg duizelig (niet recht kunnen lopen), geen auto kunnen rijden, kon nauwelijks bukken, trappen niet op of af lopen.
De klachten heb ik sinds november 2011 en nu, na de behandelingen, zijn de klachten bijna geheel verholpen. Er zijn foto's en MRI's gemaakt en de uitslagen waren goed!

Toen ik voor het eerst bij de chiropractie binnen kwam wist ik niet wat ik moest verwachten. Omdat ik in het verleden heel vaak teleurgesteld ben was ik sceptisch. De klachten in mijn onderrug en bekken heb ik eigenlijk al 13 jaar. Deze waren het gevolg van een zwangerschap. Ik had last van indirecte bekkeninstabiliteit. Mijn onderrug is altijd al een zwakke plek geweest.

Ik ben in het verleden al eerder behandeld door een fysio specialist, bekken specialist en andere specialisten. Maar niets heeft tot nu toe geholpen, tot vandaag bij Dr. Wright. Hij gaf mij 4 maanden en dan zou het al veel beter moeten gaan. Dat is inderdaad zo. Ik ben hem erg dankbaar want elke dag in pijn leven, dat is geen leven. Nu kan ik weer de dagelijkse dingen doen en dat is veel waard.

Thank you Dr. Wright

Yelda van ‘t Hof

Zo'n 30 jaar geleden liep ik bij een sporttoernooi een rugblessure op. Ondanks medicijnen en later fysiotherapie bleven mijn klachten regelmatig terug komen. Een verdraaiing van mijn onderrug bij mijn verhuizing maakte het er allemaal niet beter op. Na jaren met regelmatig terugkerende pijn in onderrug en uitstraling naar lies, schouder en nek, ben ik overgegaan naar chiropractie, aangevuld met af en toe fysiotherapie om de stijve spieren en vastzittend SI gewricht weer soepel te maken. Na een lange periode, waarin de rugklachten wisselend meer en minder waren, ben ik 2 jaar geleden via een krantenadvertentie en internet terecht gekomen bij chiropractie Holystaete. Na onderzoek gaf Michael Wright aan dat hij mij kon verlossen van mijn pijn. Anno 2012 heeft hij dat geheel waargemaakt.
Bedankt Michael.

Hans Drenkelford, Schiedam

Na de vakantie heb ik op aanraden van een kennis een bezoek gebracht aan Chiropractie Holystaete in Vlaardingen.

Al geruim 25 jaar heb ik allerlei klachten aan mijn gehele wervelkolom. In 2001 heb ik mijn stuitje gebroken en dit is ook van invloed geweest op het feit dat ik steeds meer rugklachten kreeg door uiteindelijk een verkeerde houding aan te nemen. Bij onderzoek voor een neurochirurg bleek dat ik verschillende beknellingen had tussen mijn wervels. Daardoor kreeg ik een uitstralende pijn in mijn linker been tot mijn enkel toe. Ook had ik een scheve heup en hiervoor heb ik uiteindelijk steunzolen aan laten meten. Vier jaar geleden is er na een val met mijn fiets een foto gemaakt van mijn bovenste nekwervel omdat ik zo'n pijn had. Hierdoor was ik tot aan de vakantie ook vaak licht duizelig in mijn hoofd. Er was niets gebroken en niets te zien werd in het ziekenhuis gezegd. Vorig jaar is bij mij in beide polsen Carpaal Tunnel Syndroom geconstateerd. Hier moest ik aan geopereerd worden maar dat zag ik niet zitten. Ik had al ruim 2 jaar 3 slapende vingers aan mijn linker hand. Maar ook rare pijnscheuten in mijn elleboog bij zwaar tillen of kracht zetten. Maar dit zou door de operatie niet verholpen kunnen worden, terwijl ik dit juist als meest pijnlijke ervaarde.

Ik ben vorig jaar oktober gaan sporten bij een sportschool omdat ik niet meer mocht hardlopen wegens versleten knieën. Toch voelde ik me deze zomer een oude vrouw van een jaar of 80 (ik ben nu 51 jaar). Ondanks mijn trouwe bezoeken van soms 3x per week 1,5 uur oefeningen doen werd ik steeds strammer en stijver.

Uit wanhoop ben ik naar Michael Wright gegaan. Ik zag het eigenlijk niet meer zitten na jarenlang allerlei therapiesoorten te hebben bezocht en gehad. Na een gratis eerste consult met bijbehorende Myovision scan, die binnen een minuut werd uitgevoerd, kon Michael mij vertellen dat hij mij zeker voor 50% van mijn klachten kon afhelpen. Mijn bovenste nekwervel bleek een beetje gedraaid te staan (vandaar al vier jaar nek en schouderklachten).

De eerste 3 weken moest ik 2x per week komen, ik mocht 3 weken geen ramen zemen, stofzuigen en niet sporten. Ook raadde Michael mij aan 2 warme gel-pakkingen aan te schaffen en deze 2x daags op de gevoelige nek, onderrug en liezen te leggen. Dit om de behandelingen, die voor mij overigens niet pijnlijk waren, op te vangen. Deze warmte geeft heel veel ontspanning. Daarna 3 weken 1x in de week, daarna om de week, daarna om de 3 weken en nu heb ik een afspraak over 6 weken. Op aanraden van Michael heb ik ook regelmatig een afspraak met een sportmasseuse. Uiteindelijk moet de gehele wervelkolom weer in de oorspronkelijke staat worden teruggebracht en zij helpt ook de spieren hun werk beter te doen.

Ik ben heel blij met het resultaat van nog maar 3 maanden. Ik kan weer goed slapen, dingen gemakkelijk oprapen zonder pijn, lange autoritten uitzitten zonder pijn, achterom kijken zonder nekklachten. Ook de tintelende vingers zijn verdwenen en mijn schouders zitten lekker los. Mijn heup staat weer recht en mijn steunzolen hoef ik hiervoor niet meer te dragen.

Waarom je eigen lichaam geen onderhoudsbeurt geven als je dat wel met je auto doet? De meeste verzekeringen vergoeden ook (gedeeltelijk) de behandelingen. Voor iedereen die nog twijfelt: gewoon een eerste vrijblijvende afspraak maken. Het heeft mijn leven weer draaglijk gemaakt. Ik doe dingen weer met plezier.

E. van der Meer uit Schiedam

Hello Michael,

Just to let you know that the treatment by Harald Kesseboom (trigger point therapist. The man with the strong hands) hase come to an end and was succesfull. Thanks to your treatment, the tingle was reduced and Harald did a good job on reducing it for a great deal. He gave me some exercises I can do myself for immediately stopping the tingle if they occur.

Kind regards,

H. Onder de Linden

Zo ongeveer 15 jaar geleden kreeg ik last van pijn in mijn onderrug. Deze pijn werd steeds heviger en straalde uit naar mijn linker bovenbeen. Dit hinderde mij heel erg in mijn doen en laten. Ik had een constant zeurende pijn in mijn onderrug en linker bovenbeen wat werd verergerd bij het bewegen, opstaan van bed, een stoel of van de bank en bij tillen op mijn werk en thuis. Via mijn huisarts kwam ik bij een fysiotherapeut terecht (waarvan ik er in die 15 jaar diverse heb bezocht met de gedachte dat die ander misschien wel beter was) voor fysiotherapie, waardoor de pijn soms wel (tijdelijk) minderde maar nooit echt weg is geweest. Ook heb ik bij enkele van die fysiotherapeuten dry needle therapy gehad maar ook dit heeft mij niet geholpen.Tussentijds zijn er ook röntgenfoto's van mijn onderrug en linker heup gemaakt waar slijtage als uitslag uitkwam. Daar was niets aan te doen en met die rugpijn moest ik maar leren leven. Daar werd ik niet vrolijker van. Toen las mijn vrouw een advertentie voor van Chiropractie Wright, waar je een gratis Myovision scan kon laten maken. Daar zag ik het nut niet van in. Ik geloofde er niet meer in om van mjin rugpijn verlost te kunnen worden. Echter op aandringen van mijn vrouw heb ik die scan toch laten maken. Daar kwam uit dat mijn linker heup gekanteld was. Vervolgens ben ik onder behandeling gegaan en na de 1e behandeling voelde ik al verbetering. Nu, 11 behandelingen verder ben ik al een paar maanden pijn vrij.

P. Löcke

Al meer dan 9 jaar lang voel ik iedere dag een pijn in mijn onderrug, wat zich uitstraalde in tintelingen in mijn heupen en benen. Ik heb hiervoor wel bijna iedere fysiotherapeut bezocht, mensendieck en manueel therapeut, maar niemand kon mij van mijn dagelijkse klachten afhelpen. Totdat ik op aanraden van een vriendin op zoek ging naar een chiropractor en belandde zo bij Michael Wright, en wat een succes was dat!!!

Na de eerste 3 weken, 2x per week behandeld te zijn, was ik al verlost van mijn dagelijkse klachten. Geweldig!!! Geen pijn meer. Ik kon het niet geloven! Nu zetten we de behandelingen voort waarbij ik steeds minder vaak hoef terug te komen. Ik heb nu ongeveer 10 behandelingen gehad en voel me super, heb meer energie en zit lekker in mijn vel.

Dank je wel Michael!!!

M. Kleywegt

2,5 jaar geleden had ik erge pijn in mijn rug wat naar mijn linker been uitstraalde. Toen kwam ik via een advertentie in de krant bij deze chiropractie terecht. Ik was hier niet mee bekend. Eerst werd er een scan gemaakt. Vervolgens werd er goed uitgelegd wat er aan de hand was. Uit de scan bleek dat mijn bekken, heiligbeen en de heup wat ontwricht waren. Ik werd 2x per week behandeld met ondersteuning van een fysiotherapeute. Vervolgens, na 2 maanden kreeg ik 1x per week een behandeling en was fysio niet meer nodig. Er was al een grote verbetering opgetreden, de pijn was weg. Nu ga ik nog iedere 3 maanden en tot nog toe heb ik nergens meer last van. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet.

M. Pichlo

Ik heb al jaren last van mijn rug en regelmatig hoofdpijn. Ik liep al jaren bij de fysio zonder resultaat. Vrienden raadden mij aan om eens naar een chiropractor te gaan. Dit durfde ik echter niet aangezien ik ook botontkalking heb en bang was dat er dan iets zou gebeuren.
Echter de problemen werden steeds groter. Ik kon op een receptie niet langer dan een half uur staan en dan verging ik een dag lang van de pijn in mijn rug. Hetzelfde gold voor beurzen. Een dag staan radbraakte mij compleet. Er moest iets gebeuren. Tevens had ik regelmatig last van hoofdpijn.

Ik had al vele malen de advertentie van chiropractie Wright gezien en uiteindelijk maar besloten er toch heen te gaan. Eerst een scan laten uitvoeren en daar kwam duidelijk uit dat mijn rug en bekken niet juist stonden. Vervolgens in het beging 2x per week de sessies gehad en ik merkte dat het steeds beter ging. Na een aantal weken was ik vrij van de pijn als ik op een receptie stond, maar ook als ik in de tuin bezig was. Ook de hoofdpijn is geheel verdwenen. Ik kan nu weer dingen doen die ik voorheen liet omdat ik wist dat het mij pijn zou doen.

Ik ben blij dat ik de stap gemaakt heb. Ik kan nu weer normaal functioneren. Om de 3 maanden ga ik terug om te kijken of alles wel goed op zijn plaats blijft zitten. Ik had dit veel eerder moeten doen. Echter door mijn botontkalking had ik een angst maar deze was ongegrond.

Ik raad iedereen aan een scan te laten uitvoeren.

Lajos Damen, Alphen aan den Rijn

Er moet eerst even iets van mijn hart. Ik heb anderhalf jaar gelopen bij een neuroloog en daarna bij een neurochirurg. Ik heb zelfs een operatie aan mijn rug moeten ondergaan. Ik kwam helaas niet van de pijn af in mijn linkerbeen. Mijn voet kon ik ook niet meer bewegen. Uiteindelijk ben ik door verwezen naar de pijn poli. De neurochirurg wist er geen raad meer mee.

Een vriendin van mij werkt bij een chiropractor. Zij heeft mij meerdere malen gevraagd om langs te komen en gelukkig heb ik dat gedaan. Na 5 behandelingen was ik pijn vrij. Ook mijn voet functioneert weer zoals het hoort. Ik kan het echt iedereen aanraden. Ik sta er nog steeds versteld van maar ben enorm blij. Zelfs mijn huisarts was zeer verbaasd.

Met vriendelijke groet,

Martha Troost

Al vele jaren heb ik lage rugklachten, last van mijn nek en vaak s'nachts prikkelende handen. Echter in september 2008 ben ik tijdens mijn vakantie met de fiets gevallen waarna ik erg veel last van mijn rug kreeg. Ik kon bijna niet meer zitten en staan. Kleine stukjes lopen en fietsen ging nog wel.
Er zijn toen foto's genomen, waaruit bleek dat er mogelijk een scheurtje in een wervel zou kunnen zitten. Dit moest vanzelf genezen. Omdat de pijn, met name in het
SI-gewricht, niet te harden was ben ik naar een chiropractor gegaan. Die constateerde dat mijn bekken scheef stond en dat mijn rechter been korter zou zijn dan het linker been. Ik ben ruim 3 jaar onder behandeling geweest, werd door verwezen naar een podotherapeut die voor mij zooltjes maakte met een extra verhoging onder de rechter voet.
Gedurende deze 3 jaar was de pijn een stuk minder maar helemaal weg was het nooit. Ik kon vaak alleen maar plat op mijn rug slapen. Op de linker zijde liggen ging haast niet. Als ik op blote voeten liep was ik erg onzeker en moest me goed aan de trapleuning vast houden omdat ik bang was om te vallen. Inmiddels was ik op advies van de fysiotherapeut oefeningen gaan doen op de skippy bal om mijn buik- en rugspieren te versterken. Dat doe ik trouwens nu nog dagelijks. Ik moest iedere 4 a 6 weken bij de chiropractor terugkomen en op mijn vraag wanneer de pijn nu eens echt over zou zijn kreeg ik te horen dat wat versleten was niet meer hersteld kon worden. Conclusie: ik zou mijn hele leven toch pijn houden en moest blijven terug komen.

Eind vorig jaar besloot ik om in het nieuwe jaar toch maar eens voor een second opinion naar Michael Wright te gaan in Hazerswoude Dorp. Hij beweerde bij het eerste bezoek dat het goed zou komen. Uiteraard was ik sceptisch.
Mijn bekken stond nog steeds scheef en was gekanteld. Na 4 behandelingen, in 2 weken tijd, nam de pijn af. Toen begon het afbouwen. Ik kreeg een verhoging in de linker schoen en er werd gezegd dat ik binnenkort geen verhoging rechts meer nodig zou hebben. Na 5 weken was ik zowaar nagenoeg pijn vrij. Ik moest langs de podotherapeut om de zooltjes te laten nakijken. Wat bleek, de balans op blote voeten was 49% versus 51%. Bijna perfect dus en de verhoging in de rechterzool was niet meer nodig. De torsie was ook uit mijn rug volgens de podotherapeut. Zij was enorm verbaasd.

Nu mag ik 3 maanden weg blijven bij Dr. Wright, maar het allerbelangrijkste is dat ik nauwelijks meer rugklachten heb en zelfs af en toe weer een paar uur kan gaan winkelen of een lekkere wandeling kan maken.

Ik heb goede hoop dat de pijn weg blijft. Ieder kwartaal voor onderhoud een behandeling is te overzien.

Dr. Wright, bedankt!!

Suze H.

Eerlijk gezegd geloofde ik die succesverhalen op de site van Michael maar half, zeker gezien mijn zoektocht. Mijn halve leven heb ik al last van mijn linker schouder en arm en heb al veel hulpverleners bezocht. Bij één van hen ging het 2 jaar geleden helemaal mis en kwamen er 2 nekwervels op elkaar te staan waardoor zenuwen bekneld raakten zodat ik mijn linkerarm haast niet meer kon gebruiken. Ik was ten einde raad, had ondraaglijke pijn en durfde niet meer aan mijn nek te laten trekken. Ik zocht zachtere methodes maar uiteindelijk hielpen deze niet.

De pijn was inmiddels zo erg geworden dat ik toch naar Michael ben gegaan op aanraden van een vriend. Mijn nek zat door de zenuwbeknelling helemaal vast. Daarom was het in het begin geen pretje. Bij de eerste behandeling zei hij: "You hate me now but you are going to love me in the future".

Dat is uitgekomen! Ik ben helemaal van de pijn verlost. Ook al heb je al chiropractie geprobeerd, ik raad je aan om het bij Michael nog eens te doen. Hij is de allerbeste!!

Corry Kooy

Ik ben door mijn huisarts gediagnotiseerd met het PPOD-syndroom. Hierna heb ik contact gezocht met Chiropractie Holystaete. Ik was verbaasd en onder de indruk van het werk dat de chiropractor deed. Na 10 jaar lang veel pijn te hebben gehad, heeft hij mij in een paar maanden van deze bot-en zenuwpijn, en een te hoge spierspanning afgeholpen. Ik kon niet meer lopen van de zenuwpijn en moest de ziektewet in om met ondraaglijke pijn en veel pijnmedicatie (wat niet echt hielp) op bed te liggen. Ik was helemaal verbaasd toen hij bij de eerste behandeling mijn heup in de juiste positie draaide en ik direct weer kon lopen. Mijn wervels zijn (ook in de daarop volgende wekelijkse sessies) gekraakt van mijn stuitje tot bovenaan mijn nek. Het deed geen pijn, waar ik zowel verrast als blij om was. Nu is zelfs het lengte verschil van een centimeter tussen mijn benen gelijk geworden en ik ben snel vooruit gegaan. Mijn spieren moeten weer wennen aan de veranderde stand van mijn wervels, en de spierpijn neemt steeds meer af. Ik heb nu één keer in de twee maanden een controle behandeling en ben weer bezig om mijn lichamelijke conditie op te bouwen.

E. Bottenberg

Na 3 jaar met pijn te hebben geleefd en vele artsen en specialisten te hebben geraadpleegd heb ik als laatste redding (baat het niet dan schaadt het niet) bij Chiropractie Wright een afspraak gemaakt.

Dr. Michael Wright kon aan de hand van de pijnklachten en de Myovision scan de diagnose stellen dat de klachten overeenkwamen met het PPOD-syndroom (Pelvic Pain and Organ Dysfunction syndrome). Voor mij persoonlijk betekende dit: een verschoven heiligbeen en enkele verschoven lendewervels. Na enkele behandelingen was er al een duidelijke afname van de pijn. Dit in tegenstelling tot alle eerdere behandelingen van een manueel therapeut, fysiothearpeut, sportrevalidatie arts en vele medicatie die ik tot op dat moment had genoten.

Nu enkele maanden later is de pijn met circa 90% afgenomen en bezoek ik de praktijk slechts nog periodiek voor controle en/of "fijnafstemming" van mijn wervelkolom.

J.P. Disseldorp

Ik heb sinds 1999 migraine. Ik heb veel ondernomen om hier vanaf te komen. Ik ben bij de huisarts geweest voor medicijnen. Ik heb triptanen en bètablokkers geslikt. Bij de fysio heb ik een dry needle behandeling gehad. Ik ben bij een hoofdpijnpoli geweest bij de neuroloog, waar ik weer andere triptanen kreeg.
In december vorig jaar had ik weer vreselijke migraine waar ik niet vanaf kwam. Ik besloot om te stoppen met de bètablokkers die ik elke dag slikte. Ze hielpen toch niet. Verder besloot ik naar een chiropractor te gaan. Ik las op de site van Chiropractie Holystaete goede verhalen van andere patiënten met migraine. Ik besloot een afspraak te maken. Sinds ik in behandeling ben heb ik geen migraine meer. Dat is voor mij een super gevoel!!

– Daphne Jurriën

Had ik dit maar eerder geweten.....

Via een advertentie kwam ik in contact met Michael Wright. Na meting van mijn ruggenwervel en de diagnose van scheefstand van bekken en enkele wervels, begonnen zijn behandelingen. Na enkele weken waren mijn klachten verdwenen. En dat, na maandenlange lage rugpijn, pijn in mijn nek en schouders en bijkomende vervelende zaken als vaak moeten plassen en pijn in mijn testikels. Ik weet nu dat dit PPOD genoemd wordt.

Ik voel me weer top. Heb weer meer energie. Ik tobde al jaren met regelmatig terugkerende pijnproblemen in de onderrug. Michael weet van wanten. Zijn behandeling is top. Had ik dit maar jaren eerder geweten.

W. ter Braake, Barendrecht

Ik had het nooit durven dromen, maar na 14 jaar en verschillende therapieën, ben ik dankzij de behandelingen van Dr. Wright verlost van alle pijn!

Veertien jaar geleden kreeg ik last van mijn bekken tijdens mijn eerste zwangerschap. Volgens de verloskundige hoorde dat er gewoon bij, geen enkel advies kon er vanaf. Toen mijn dochter twee jaar was viel ik zeer ongelukkig op mijn stuitje. Dat maakte het alleen maar erger.

Je gaat wennen aan de pijn, maar ondertussen was ik heel erg beperkt; lopen, staan, fietsen, zitten, zelfs liggen ging gepaard met pijn.

In mei 2013 zag ik een advertentie van Dr. Wright en besloot om chiropractie eens te proberen, want ik was er helemaal klaar mee. Na de eerste behandeling voelde ik meteen heel veel verschil. Sindsdien is het alleen maar beter geworden. Ik kan nu, na 14 jaar, weer op mijn rug liggen(!), ik kan lopen, zitten, staan, fietsen, slenteren zonder pijn. Een wereld van verschil!

H. van der Windt

Na ongeveer 9 jaar beroepsmilitair (Mariniers) te zijn geweest belandde ik weer in de burgermaatschappij om een "normale" baan te gaan zoeken.
Zo gezegd, zo gedaan. Na een jaar begon ik last van mijn rug te krijgen, ik ging er regelmatig "doorheen". Ik dacht een normale reactie, de getrainde spieren deden immers niet zoveel meer.
Op advies van mijn fysio destijds ben ik weer gaan sporten om de spieren weer te sterken. Dit ging vrij goed maar naarmate ik ouder werd kreeg ik steeds meer last van mijn rug en ging ik er regelmatig doorheen. Zo kwam het dat ik soms een half jaar fanatiek aan het sporten was en zo een half jaar helemaal niets deed vanwege de pijn in mijn rug. Ik bezocht met enige regelmaat de manueel therapeut en de fysio. Na een jaar geen last te hebben gehad en zeer gericht te hebben getraind, ging het op wintersport weer fout. Op advies van mijn fysio (een zeer goede overigens), heb ik contact opgenomen met Chiropractie Wright. Dr. Wright constateerde dat alles (wervels en heupen) schots en scheef stonden. Na ongeveer 12 behandelingen is mijn rugprobleem, na bijna 20 jaar, zo goed als verdwenen.
Ik ben nu weer lekker aan het trainen en beweeg veel soepeler.
Omdat ik ook mijn spieren lange tijd verkeerd heb belast, heb ik af en toe nog wel wat spierpijn. Ook dit wordt door goed en gericht te trainen steeds minder.
Kortom, ik voel me weer top fit!
Af en toe ga ik nog even langs voor een check-up.

J. Fles (16-10-1966)

Ik heb 6 jaar lang de nare ervaring mogen voelen van een hernia en pijn in mijn onderrug. Een MRI scan in het ziekenhuis wees uit dat de hernia niet ernstig genoeg was om te opereren.
Door een specialist werd ik door verwezen naar Mensendieck therapie. Hier had ik helaas helemaal geen baat bij.
Vervolgens vele malen fysiotherapie gehad, maar de klachten verdwenen nooit helemaal. Vervolgens ook nog een manuele therapeut bezocht maar ook dit gaf niet het gewenste resultaat. Ik bleef klachten houden en continu last van lage pijn in mijn onderrug.
Daar mijn hobby's hardlopen en mountainbiken zijn, ondervond ik hier zeer veel last van en was het plezier in sporten voor mij verdwenen. De laatste tijd had ik ook veel last van mijn linker been. Deze was zelfs regelmatig zeer pijnlijk of soms gevoelloos.
Naar aanleiding van een advertentie in de krant van de praktijk van Michael wright, ben ik gaan kijken op de website en zag daar vele positieve reacties. Hierna zelf gebeld voor een eerste afspraak. Na de eerste behandeling kreeg ik te horen dat ik er totaal 6 nodig zou hebben. Echter na 4 behandelingen waren zowel Michael als ik zondanig tevreden over de resultaten dat ik pas na 2 weken nog eenmaal terug hoefde te komen voor een laatste controle.
Ik kan nu alles weer lachend en pijn vrij doen. Ik kan dan ook zeker een ieder aanraden met lage rugpijn contact op te nemen met deze praktijk.
Ik ben nog steeds pijn vrij en voel me super dankzij uw behandelingen.

Met zeer sportieve groet,

R. te Lindert

Al meer dan 20 jaar heb ik last van rug- en bekkenklachten. Ik ben behandeld door allerlei verschillende therapeuten maar helaas nooit met een goed resultaat. Zelfs bij het bekkencentrum Pelvicun, kon ik niet geholpen worden.

Na het lezen van een advertentie in de krant over Dr. Wright, besloot ik toch maar eens langs te gaan. Niet geschoten is altijd mis dacht ik bij mezelf. Nu, inmiddels een half jaar later, ben ik blij dat ik deze stap heb gezet.

Dr. Wright heeft mij ontzettend goed geholpen en mijn rug- en bekkenklachten zijn ontzettend verminderd. Zodra het iets minder gaat bel ik voor een afspraak en kan ik direct langskomen voor een behandeling.

Kortom ik ben ontzettend blij met de behandeling van Dr. Wright.

J. Hofman

Na ongeveer 10 jaar te hebben gelopen met rugklachten (talloze keren door mijn rug gegaan en acute spit), kreeg ik via een vriend het visitekaartje van Dr. Wright.
Na de gratis scan kreeg ik te horen wat er aan mij mankeerde.
Ik was in het begin nogal sceptisch maar wilde het wel uitproberen. Dit omdat ik al heel veel aan mijn rug had gedaan. Fysio oefeningen en ook veel rust maar dit hielp allemaal niet.

Na ongeveer 8 behandelingen begon in zelf controle te krijgen over mijn rug en kon ik op een gegeven moment zelf aanvoelen wat het beste was voor mijn rug.
Ik ben al 4 maanden niet meer door mijn rug gegaan en mag inmiddels alles weer doen.

Wat ik wel doe is eens in de zoveel tijd langs gaan voor een behandeling.

Ik raad Dr. Wright aan bij iedereen die rugklachten heeft, het helpt echt!!

– M. Brito Freitas

Door een dubbele hernia zijn er zenuwen bekneld geraakt en is de linkerhelft van mijn lichaam een beetje verlamd geweest. Door te lang ermee door lopen is mijn lichaam scheef gaan staan waardoor er veel klachten ontstonden.
Na de hernia operatie is de beknelling weggenomen maar mijn lichaamshouding (en daarmee ook de klachten) bleef hetzelfde. Fysiotherapie hielp niets.
Direct na de eerste behandeling van Dr. Wright voelde ik al een enorme verbetering en na drie behandelingen was ik nagenoeg klachten vrij.
Nu met fitness weer wat krachten opbouwen en ik ben weer zo goed als nieuw.
De check-up eens in de drie maanden ervaar ik als een mooie controle waarbij de stand van mijn lichaam (en daarmee mijn gezondheid en bewegingsvrijheid) gewaarborgd blijft.

Michael Wright heeft me in een korte tijd periode van mijn klachten (en de oorzaak) afgeholpen waarbij de wat 'traditionelere' geneeskunde me al had opgegeven en mij verteld had dat ik hier maar mee moest leren leven.

Kortom een aanrader!!

M. Koorneef

In augustus 2013 kwam ik met dubbele gevoelens bij Dr. Wright terecht. Als algemeen verpleegkundige stond ik niet open voor deze behandelmethoden maar aangezien geen enkele reguliere methode mij geholpen had, had ik weinig keus.
In 1996 ben ik tijdens het langlaufen gevallen en heb daarbij mijn stuitje gebroken. Volgens de huisarts was er niets aan te doen en kon ik alleen afwachten of het goed kwam. Dagelijks had ik pijn, vooral bij het zitten, maar het was te dragen en mee te leven.
Tijdens mijn zwangerschap in 2000 kreeg ik last van bekken klachten en bleek er een verschil van 2,5 cm tussen mijn heupbeenderen te zitten.
Volgens de fysiotherapeut was er niets aan te doen en kon ik alleen mijn beenspieren sterker maken om de klachten te verminderen. Dit hielp helaas niets.
In de loop der jaren namen de pijnklachten beetje bij beetje toe. Lang staan en lopen werd steeds moeilijker. De huisarts adviseerde aangepaste schoenen met een verhoging in de ene schoen. Als jonge vrouw wil je dat helemaal niet en bovendien hielp het niet veel.
In mei 2013 viel ik thuis van de trap af. Daarna kon ik maximaal 5 minuten lopen. Staan lukte helemaal niet. Bij het boodschappen doen moest ik op het winkelwagentje hangen om het wachten vol te houden. Soms kreeg ik mijn ene been niet meer voor mijn andere been en had ik ongelooflijk veel pijn in mijn heup en onderrug.
Tijdens een braderie in juli 2013 moest ik na enkele passen slenterend lopen, eerst op de stoeprand gaan zitten voor ik weer een aantal passen kon zetten.
Als moeder van 2 kinderen van 8 en 11 jaar oud, wil je dat helemaal niet! Ik voelde me net een oude oma. Nooit zou ik meer met hen naar een pretpark kunnen zonder pijn en normaal te kunnen lopen!
Uiteindelijk mijn angst en weerstand overwonnen, bezocht ik in augustus 2013 de praktijk van Dr. Wright. Hier bleek dat het verschil tussen mijn heupbeenderen 4 cm was. Dr. Wright gaf tijdens de intake aan dat de pijn helemaal zou verdwijnen. Dit was voor mij de doorslag om het toch te proberen. Al na 3 behandelingen was de pijn aanzienlijk minder en kon ik weer langer staan en lopen!
Nu een half jaar later en na circa 10 behandelingen, heb ik totaal geen pijn meer en kan ik zonder moeite staan en lopen!
Ik ben helemaal gelukkig en voel me weer een jonge moeder!
Ik kan iedereen deze behandeling dan ook aanraden. Mijn weerstand als algemeen verpleegkundige tegen deze behandelmethode is geheel verdwenen en het succes is bewezen!!!
Bedankt voor dit geweldige resultaat!

M. Bijl (08-01-1973)

Het is echt een wonder!!

Ik heb zoals eerder op deze pagina is te lezen 6 jaar lang problemen gehad met een hernia en heel veel last van lage rugpijn. Ik heb als hobby hardlopen en loop dan ook regelmatig wedstrijden. Ik kan nu sinds de behandelingen van Michael Wright gewoon probleemloos drie keer per week trainen met een gemiddelde afstand van 50 tot 60 km in de week. Ik heb nooit durven dromen en durfde het ook zeker niet aan om met mijn klachten en rug problemen een marathon te gaan lopen, welke een droom is van iedere hardloper al is het maar eens in je leven.
Na een aantal vier nu in totaal halve marathons te hebben gelopen kan ik nu met grote trots hier vermelden dat ik zondag 25-5-2014 de Westland Marathon heb volbracht en dit dankzij Michael Wright, geheel probleemloos en pijn vrij.

Michael Wright hartelijk dank voor het realiseren van mijn droom.
Ik zal je dan ook zeker aanraden bij een ieder met rugklachten.

Met sportieve groet,

R. te Lindert

Al sinds ongeveer mijn 12e heb ik met regelmaat last van mijn onderrug. Huisarts, fysio, oefeningen, sporten, andere chiropractor, niets leek te helpen.

Tot ik op mijn 31ste bij Michael Wright kwam. De behandelingen van hem, in combinatie met een sport fysiotherapeut, dat bleek de oplossing. De behandeling van Dr. Wright was volledig anders dan ik eerder bij een chiropractor had meegemaakt. Toch is deze methode voor mij de oplossing gebleken, na jaren pijn en zoeken.

Nu ben ik al maanden pijnvrij en kom ik slechts eenmaal per 3 maanden voor een check en korte behandeling.

Michiel 25-8-1981

Contactadres

Dorpsstraat 277
2391 CE Hazerswoude-Dorp

 

0172 - 820210

 

Openingstijden

Maandag— Gesloten
Dinsdag — 09:00 - 17:00
Woensdag — Gesloten
Donderdag — 09:00 - 19:00
Vrij - Zo — Gesloten