“Ze zeiden dat het psychisch was. Twaalf jaar geleden maakte ik een mis stap tijdens het hardlopen. Als jonge (26 jarige) ondernemer in de autobranche ging ik begin 70er jaren “door mijn rug”. In die tijd betekende dat dat de neuroloog mij in het toenmalige Elizabeth Ziekenhuis te Leiderdorp opnam en via een lumbaalpunctie met röntgenfoto het advies gaf om te gaan opereren. De neurochirurg gaf zelf toe dat het een ingrijpende en risicovolle ingreep was met kans op invaliditeit. Ik wilde dat risico vermijden en heb voor de fysiotherapeut en vele, vele oefeningen gekozen in “eigen beheer”. Dat gaf wel vermindering van de pijn, maar bij het tillen van een grote accu of te zwaar duwen tegen de auto’s, maar ook vanwege de “ups and downs” van een eigen bedrijf, kwam het probleem iedere keer weer terug. Toen, het was inmiddels 1984, adviseerde een goede bekende mij om bij chiropractor Van Beest in Scheveningen onder behandeling te gaan. Hij maakte een foto en startte direct met de behandeling die hij over een lange periode voortzette.
Het effect was in één woord “Geweldig”. De pijn nam af, het gevoel in mijn rechterbeen kwam weer terug en het besef dat ik de wereld weer aan kon gaf me meer zelfvertrouwen. Dr. van Beest en later zijn opvolger Van Leeuwen hebben mij tot 2010 een operatie kunnen besparen.
Helaas overleed Dr. van Leeuwen plotseling en zodoende kwam ik in eigen dorp bij Dr. Wright terecht.

In mijn beleving heeft Dr. Wright zijn zeer lange eigen ervaring gebundeld in een volgorde van handelingen, die op een goede manier de beknellingen en eventuele stijfheid en pijn oplossen.
Met mijn 67 jarige leeftijd overdrijf ik weleens in het uitoefenen van mijn hobby’s. Nek en schouders, maar ook de onderrug geven je dan het gevoel dat je een “Houten Klaas” geworden bent. Gevolg, een bloedneus en/of zeurende hoofdpijn.
Twee behandelingen van Dr. Wright en weg is het probleem.
Het positieve effect van om de paar maanden een chiropractische behandeling te laten uitvoeren is voor jong en oud een onmisbare oplossing voor vaak vage klachten.
In een wereld vol stress en vaak ondefinieerbare daar verband mee houdende klachten, gebeurt het maar al te vaak dat een goedwillende huisarts of specialist er niet goed uitkomt inzake oorzaak en gevolg. Dr. Wright kan in de meeste gevallen verlichting en verbetering bewerkstelligen. En meestal is er een definitieve oplossing bewerkstelligd voor een schijnbaar onoplosbaar neurologisch pijn probleem.