Op mijn 17e begonnen de rugklachten. Pijn in de onderrug met uitstraling naar het rechterbeen tot aan de knie. Door je rug zakken tot zelfs niet meer op mijn benen kunnen staan. Ook zit het regelmatig vast tussen de schouders en het linker schouderblad en nek.

Ik heb de afgelopen jaren diverse specialisten bezocht. Mensendieck, fysiotherapie, bekkenbodemfysio, maar zonder blijvend resultaat.

Een aantal maanden geleden heb ik een advertentie gevonden in het lokale krantje over PPOD. Veel van mijn klachten kwamen overeen. Zo ben ik bij chiropractor Wright gekomen. Doordat ik al 17 jaar klachten had zijn we met 4 weken, 2 maal per week behandelen van start gegaan. En omdat ik zo goed op de behandeling reageerde, zijn we dit al snel gaan afbouwen. Mijn klachten zijn stukken minder en het is af en toe vreemd om pijn vrij te zijn. Nu mijn spieren weer soepel krijgen en ik kan alles weer!
De behandelingen zijn kort en als je goed de aanwijzingen opvolgt heb je ook weinig last tussen de behandelingen. Door kleine aanpassingen in je schoen of correctie van de wervels behaal je groot resultaat, een echte verademing.
Ik heb de behandelingen als zeer prettig ervaren!