Na al jaren last te hebben gehad van pijn in de onderrug, de liezen en in een later stadium ook in de buikstreek, kwam ik door een advertentie in Groot Vlaardingen over het PPOD Syndroom terecht bij Chiropractie Holystaete. De pijn in de onderrug speelde al jaren, en enkele malen per jaar speelden ook de liezen op. Pas sinds begin 2010 kwam daar ook een onverklaarbare buikpijn bij.

Onderzoek door de huisarts leverde niets op en ook tijdens het maken een een ECG in het Vlietland Ziekenhuis was de uitkomst negatief. Op zich fijn om te horen dat er niets aan de hand was maar het verloste mij uiteraard niet van de pijn.

Door bovengenoemde advertentie kwam ik begin februari 2011 voor het eerst naar de praktijk van Dr. Wright om te horen of hij iets voor mij kon betekenen. Onderzoek wees uit dat dit inderdaad het geval was omdat o.a. de stand van mijn bekken niet goed was.

Reeds na de eerste behandeling was er al sprake van een verbetering. Dit bleek door minder rugklachten. Na de tweede en derde behandeling waarbij ook nog aandacht werd besteed aan mijn nek kon ik al zeggen dat het een schot in de roos was geweest om mij door Dr. Wright te laten behandelen. De pijn in de liezen, die af en toe heel erg hinderlijk was, is sindsdien niet meer teruggekomen.