Zoetermeer, 14 maart 2012

Ik ben een patiënt van Dr. Wright en word sinds november 2011 behandeld. De behandelingen zijn voornamelijk voor mijn onderrug en mijn bekken. Ook mijn rug en nek worden behandeld.

Ik kwam in november 2011 binnen met de volgende klachten: pijn in onderrug, bekken, uitstralend naar de benen, voeten, tintelingen, pijn linkerkant buik, heel erg duizelig (niet recht kunnen lopen), geen auto kunnen rijden, kon nauwelijks bukken, trappen niet op of af lopen.
De klachten heb ik sinds november 2011 en nu, na de behandelingen, zijn de klachten bijna geheel verholpen. Er zijn foto’s en MRI’s gemaakt en de uitslagen waren goed!

Toen ik voor het eerst bij de chiropractie binnen kwam wist ik niet wat ik moest verwachten. Omdat ik in het verleden heel vaak teleurgesteld ben was ik sceptisch. De klachten in mijn onderrug en bekken heb ik eigenlijk al 13 jaar. Deze waren het gevolg van een zwangerschap. Ik had last van indirecte bekkeninstabiliteit. Mijn onderrug is altijd al een zwakke plek geweest.

Ik ben in het verleden al eerder behandeld door een fysio specialist, bekken specialist en andere specialisten. Maar niets heeft tot nu toe geholpen, tot vandaag bij Dr. Wright. Hij gaf mij 4 maanden en dan zou het al veel beter moeten gaan. Dat is inderdaad zo. Ik ben hem erg dankbaar want elke dag in pijn leven, dat is geen leven. Nu kan ik weer de dagelijkse dingen doen en dat is veel waard.

Thank you Dr. Wright