Zo’n 30 jaar geleden liep ik bij een sporttoernooi een rugblessure op. Ondanks medicijnen en later fysiotherapie bleven mijn klachten regelmatig terug komen. Een verdraaiing van mijn onderrug bij mijn verhuizing maakte het er allemaal niet beter op. Na jaren met regelmatig terugkerende pijn in onderrug en uitstraling naar lies, schouder en nek, ben ik overgegaan naar chiropractie, aangevuld met af en toe fysiotherapie om de stijve spieren en vastzittend SI gewricht weer soepel te maken. Na een lange periode, waarin de rugklachten wisselend meer en minder waren, ben ik 2 jaar geleden via een krantenadvertentie en internet terecht gekomen bij chiropractie Holystaete. Na onderzoek gaf Michael Wright aan dat hij mij kon verlossen van mijn pijn. Anno 2012 heeft hij dat geheel waargemaakt.
Bedankt Michael.